شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

فرمانده سپاه همدان: ۷۰۰ نفر در اعتراضات اخیر استان دستگیر شدند

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: ۷۰۰ نفر در استان همدان در پی اعتراضات اخیر دستگیر شدند که ۸۰ درصد افراد دستگیر شده زیر ۲۵ سال بودند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار مظاهر مجیدی پنجشنبه ۱۴ مهرماه در بیست و هفتمین مجمع فرماندهان، مسئولان و پیشکسوتانِ راه جهاد سپاه پاسداران استان همدان که در راستای گرامیداشت سردار شهید همدانی و شهدای گرانقدر استان برگزار شد، خطاب به فرماندهان دوران دفاع مقدس در راستای روشنگری مسائل چند وقت اخیر، اظهار کرد: خداراشکر اتفاقات و اعتراضات اخیر در استان همدان بیش از دو روز طول نکشید و به سرعت مقابل مزدوران و فتنه‌گران از سوی جهادگران ایستادگی و مقابله شد.


وی افزود: دشمن این بار منسجم‌تر و با امکانات بیشتر و سازماندهی بیشتر سعی در هدایت فتنه‌ها داشت و مشاهده کردیم افراد متفرقه‌ای از سایر استان‌ها وارد همدان شدند و قصد تعرض به مساجدی هم‌چون امامزاده عبدالله(ع) را داشتند.

 

فرمانده سپاه استان همدان تصریح کرد: ۷۰۰ نفر در استان همدان در پی اعتراضات اخیر دستگیر شدند که ۸۰ درصد افراد دستگیر شده زیر ۲۵ سال بودند و به اعتقاد بنده بسیاری از آن‌ها با ارزش‌ها و اندیشه‌های انقلاب اسلامی به خوبی آشنا نبودند و ناآگاه بودند که مورد سوءاستفاده دشمن قرار گرفتند و ما در همان ابتدا افراد آموزش دیده که اهل استان همدان نبودند و توسط دشمن سازماندهی شده بودند را توسط نیروهای جهادیمان دستگیر کردیم.

 

مجیدی یادآور شد: بسیاری از آن‌ها با تبیین و تشریح ارزش‌های انقلاب اسلامی که از سوی همکاران ما برای آن‌ها شکل گرفت اظهار پشیمانی کردند که نشان می‌دهد چقدر لازم است پیش از بروز این اتفاقات جوانان را آگاه کنیم.

 

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از افراد بازداشت شده در همدان تحت القائات و شبهات فضای مجازی بودند، این افراد فریب خورده به محض مواجه شدن با حقیقت ، ابراز ندامت کرده و بخش اعظم بازداشتی‌ها در همان ساعت یا روز نخست آزاد شده و صرفا برای لیدرها و افراد دارای سابقه شرارت و اغتشاش، پرونده تشکیل و تحویل دستگاه قضایی شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در روز دوم نیروهای بسیج را در سطح استان همراه نیروی انتظامی بسیج کردیم تا با اغتشاشات و جنجال فتنه‌گران به منظور حفظ امنیت مردم مقابله کنند و سازماندهی و فرماندهی نیروهایمان در بهترین حالت اجرایی انجام شد.

 

مجیدی بیان کرد: یک زمانی آموزش و پرورش ما به طور کلی رها شده بود اما در شرایط کنونی انتظار داریم مسائل انقلاب اسلامی برای جوانان و نوجوانان به ویژه در مدارس ما به خوبی شرح داده شود تا این رخنه ایجاد شده ترمیم و اصلاح شود؛ دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات جوانان است.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه خدمتگزاری به یادگاران دفاع مقدس توفیق بسیار بزرگی است، مطرح کرد: سال جاری با توجه به اینکه قرارگاهی در رابطه با سردار شهید همدانی در استان شکل گرفته لازم است در این راه تمام تلاش خود را برای برگزاری هر چه بهتر مراسمات به کار بگیریم.

 

فرمانده سپاه همدان ادامه داد: برخی افراد نادان و نفهم برخی توهین‌ها روانه شهید همدانی کردند در صورتی که بزرگترین افتخار فرمانده شهید ما دفاع از حرم بود؛ در برخی شبکه‌ها اخباری در رابطه با سردار فضلی منتشر و تلاش می‌کنند تاثیرگذاری این بزرگان را کمرنگ جلوه دهند.

 

مجیدی اظهار کرد: سال آینده کنگره دوم شهدای استان برگزار خواهد شد و از تمامی عزیزان و یادگاران پرافتخار دفاع مقدس تقاضای کمک داریم تا بتوانیم این فرهنگ شهادت و جهاد را با پخش کتاب‌های جهادی بیش از پیش منتشر کنیم.

 

وی در پایان گفت: امیدواریم شأن ۸۰۰۰ شهید استان بیش از پیش حفظ شود و ارزش‌ها و اندیشه‌های دفاع مقدس به بهترین شکل ممکن به نسل جوان گفته شود.

 

در پایان این مراسم، آیین تقدیر از فرماندهان، جانبازان، یادگاران و خانواده‌های شهدا با حضور مسئولان برگزار و از رشادت‌های به یاد ماندنی آن‌ها تقدیر شد./ ایسنا

ارسال نظر